Deelnemen

Reserveer nu jouw tickets en verblijf

Het event

Het tweejaarlijkse IOB Internationaal Zwemvijvercongres vindt dit jaar op woensdag 27 en donderdag 28 september plaats in Mechelen, België

We zien je graag op deze 12de editie met als thema en focus ‘Nature-based Solution’.

Verwacht je aan een overvloed aan inspiratie, nieuwe ideeën en innovaties, interessante uitwisselingen met gespecialiseerde bedrijven, fabrikanten en collega’s en professionele uiteenzettingen van zorgvuldig geselecteerde en uitstekende sprekers!

Op 25 en 26 september 2023 nemen we je graag mee op rally langs enkele vernieuwende en geslaagde zwemvijverprojecten in ons gastland.

Tickets

Stel je eigen programma samen

Vijver

Pondy Awards 2023

De Pondy Award is een ontwerpprijs die uitgereikt wordt aan de vormgever(s) van het ontwerp en de waterzuivering van een zwemvijverproject, ongeacht of deze de installatie ook gebouwd heeft.

De winnaars worden tijdens het Internationaal Zwemvijvercongres door de congresdeelnemers verkozen en op de Pondy-ceremonie op de gala-avond bekend gemaakt.

Polyplan Göteborg

Organisatie

IOB

IOB Logo

IOB, of ook International Organization for Natural Bathing Waters, is de internationale overkoepelende organisatie van zwemvijverdeskundigen waarin vandaag 12 nationale zwemvijverorganisaties verenigd zijn.

Organisatie

Groen Groeien

Groen Groeien logo

Groen Groeien is dé vereniging voor de Vlaamse tuinaannemer en brengt leden en partners samen om hen te doen groeien op professioneel én persoonlijk vlak. Met nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden en échte connecties.